La Trailwalker fa història i recapta més de 640.000 euros

trailwalker10

trailwalker10La Trailwalker 2012, que va començar ahir al matí a Olot, ha complert el seu objectiu solidari de recaptar més de 641.000 euros que la ONG Intermón Oxfam destinarà per construir pous d’aigua a Etiòpia i per accions del comerç just i de la sensibilització. Aquesta segona edició a Catalunya combina l’esport perquè els 1.200 participants tenen el repte de superar els cent quilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols. Per participar-hi cada equip de quatre esportistes i dues persones de suport cal que paguin 200 euros en concepte d’inscripció i aportin 1.500 euros més més que Intermón Oxfam desitna als projectes solidaris. Els 285 equips van començar la prova amb un ambient festiu i els primers van arribar a la nit, després de superar l’últim control a les nou del vespre abans d’arribar a Sant Feliu de Guíxols. Es preveu que la part important de participants arribi avui entre les set del matí i el migdia.

Veure el vídeo de la notícia a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari