Olot Televisió estrena ‘L’alcalde respon’ el nou espai d’informació dels municipis de la Garrotxa

alcade_respon

alcade_responAquesta setmana Olot Televisió estrena tres programes. Aquest dimarts s’emetrà el primer de L’alcalde respon, un nou espai d’informació municipal dels ajuntaments de la Garrotxa. Cada setmana entrevistarà a un alcalde per tractar els temes d’actualitat i aquelles actuacions que preveu executar l’equip de govern de cada ajuntament. L’alcalde respon, un programa dels serveis informatius i presentat per Joan Manuel Robles, vol ser l’espai de referència pels garrotxins que volen conèixer el dia a dia dels consistoris i amb quins projectes treballen. L’alcalde respon es podrà veure cada dimarts en diferents franges horàries i a l’espai OTV a la carta. Podeu consultar més informació a l’espai ‘Programes’ del mateix web.  Amb aquestes novetats, aquest 2012, Olot Televisió ha assolit un rècord històric en nombre de produccions. En aquest moment La Televisió de la Garrotxa produeix 12 programes propis i en coprodueix 3 més amb altres televisions locals. Aquesta realitat és producte de l’esforç, la constància i l’esperit de superació de tot l’equip d’Olot Televisió.