Els Xerrics fan 10 anys mirant amunt

xerrics_10_anys

xerrics_10_anysDissabte a la tarda, la colla castellera Xerrics d’Olot va organitzar el primer dels actes públics commemoratius del seu 10è aniversari que organitzaran al llarg del 2012. Per a aquest primer acte públic, van organitzar els seus padrins, les colles Ceballuts de Sabadell i Marrecs de Salt. El moment més emotiu va ser la pujada d’un enxaneta dels Xerrics fins el balcó de l’Ajuntament d’Olot, com a mostra d’agraïment a la ciutat pel suport mostrat a la colla castellera olotina.

Veure la notícia a l’OTV a la carta.

Aquest va ser el moment més especial del primer acte públic de commemoració del desè aniversari dels Xerrics d’Olot. L’enxaneta Biel de Aro pujava fins el balcó de l’Ajuntament com a mostra d’agraïment a la ciutat pel suport mostrat a la colla castellera. Anteriorment, al firalet d’Olot no van deixar de muntar-se i desmuntar-se pilars i castells dels Xerrics i dels seus padrins, colles que no van voler-se perdre la festa. Amb esforç i empenta, els Xerrics han sabut construir una dècada de castells, i sembla que l’estructura no trontolla. Aquest no serà l’únic acte commemoratiu del 10è aniversari dels Xerrics durant el 2012, un any en què es vol fer palesa de nombroses maneres la celebració dels 10 anys de la colla olotina. Els Xerrics esperen fer 10 anys més i els que facin falta. El seu no és un castell de cartes, sinó que està fet de persones que amb el seu esforç donaran llarga vida a la colla olotina.