El Consorci de l’Alta Garrotxa busca finançament privat

santi_reixach

santi_reixachEl pressupost final per al Consorci de l’Alta Garrotxa és de 198 mil euros, entre un 30 i un 40% menys que l’any passat i entre un 80 i un 90% inferior que fa dos anys. Amb aquests números, l’ens es veu obligat a buscar noves fórmules per al finançament. El Consorci acaba de conèixer el pressupost amb què haurà de comptar per a aquest 2012. El seu president, Santi Reixach, ha valorat la decisió de prescindir de la directora tècnica de l’ens així com de la majoria del personal de l’ens. Reixach assegura que ha estat la decisió més trista que li ha tocat prendre. 

Fes clic aquí per veure les declaracions de Santi Reixach

Fa unes setmanes, el conseller d’Agricultura i Medi Ambient, Josep Maria Pelegrí, declarava a Olot Televisió que les possibilitats de la Generalitat eren limitades i que el Consorci hauria de buscar noves fórmules per finançar-se, com per exemple, fons privats, una possibilitat que el president de l’ens no descarta. Reixach ha apuntat altres possibilitats per possibilitar la gestió dels recursos com el macentatge. El Consorci espera que l’ajustament pressupostari no afecti els plans més importants per a l’Alta Garrotxa. Aquesta és la realitat que li toca viure al Consorci de l’Alta Garrotxa, una realitat que l’ha obligat a traslladar la seva seu fins les instal·lacions del consorci SIGMA d’Olot. Reixach reitera que es tracta d’una mesura temporal fins que vinguin temps millors.

x