UGT es defensa dient que és el responsable de CCOO a la Garrotxa qui està denunciat per agressió

francesc_lopez_ccoo

francesc_lopez_ccooLa delegació del sindicat UGT de la garrotxa ha volgut contestar les declaracions fetes ahir pel secretari general de Comissions Obreres, Francesc López, a les Notícies. López va declarar que el 29 de març, durant la vaga general, UGT va tenir un comportament impropi a les immediacions de l’empresa Espuña d’Olot. UGT, ha declarat que aquestes declaracions de López es produeixen com a conseqüència de la denuncia presentada per un responsable de la UGT davant dels Mossos d’Esquadra contra el propi secretari general de Comissions Obreres per haver-lo agredit físicament durant el dia de la vaga general. UGT creu que López intenta tergiversar els fets per excusar-se, d’alguna manera, del comportament impropi i inadmissible d’un responsable comarcal de Comissions Obreres. UGT assegura que la responsabilitat, serietat i trajectòria sindical dels dirigents del seu sindicat a la garrotxa està més que acreditada al llarg de més de 25 anys d’història.

x