Jennifer Pareja, Marcel Sabaté i Toti Toronell, finalistes al Premi Garrotxí de l’Any 2011

Candidats_garrotxi_any_2012

Candidats_garrotxi_any_2012

El CIT d’Olot ha donat a conèixer els tres finalistes al Premi Garrotxí de l’Any. Es tracta de Jennifer Pareja, Marcel Sabaté i Toti Toronell. Pareja (Olot, 1984), capitana i jugadora de la selecció espanyola de waterpolo, ha estat 200 vegades internacional. L’any 2011 va aconseguir, amb el Club Natació Sabadell, guanyar la Copa d’Europa i tots els títols possibles en una sola temporada; Marcel Sabaté (Tortellà, 1970), músic compositor i director d’orquestra. L’any 2011 va fundar i es va convertir en el primer director de la nova Orquestra Simfònica de les comarques gironines, la GIOrquestra. També va ser nomenat director de la Cobla Simfònica Catalana i és director de l’Escola de Cambra de la Garrotxa; Toti Toronell (Olot, 1975), pallasso, director i creador. L’any 2011, amb Naïf -el seu primer espectacle de pallassos per a adults- va ser seleccionat pel prestigiós Festival Internacional de Clown de Milà i avui és considerat un dels pallassos amb més projecció del nostre país.

Segons el CIT d’Olot més de 1.800 persones han participat en aquesta primera fase de selecció de finalistes. El guanyador del guardó es donarà a conèixer el proper 8 de juny durant el transcurs de La Nit dels Premis Garrotxí de l’Any on també es concediran els premis a la Millor Iniciativa Social, Millor iniciativa Promocional i Millor Iniciativa Empresarial.

Deixa un comentari