Les famílies hauran d’assumir part del cost del transport escolar no obligatori

transport_consell_comarcal

transport_consell_comarcalEl proper 4 de juny s’obrirà el període per sol·licitar el servei de transport i els ajuts per als desplaçaments i menjador escolar per al proper curs. Fins al 29 de juny es podran presentar les peticions per a curs que ve, en què, per primera vegada, les famílies hauran d’assumir una part del cost del transport no obligatori, juntament amb la part que hi destinen els Ajuntaments i el Consell Comarcal. I és que, a causa de la disminució dels recursos que, amb aquesta finalitat, és previst que arribin de la Generalitat, el Consell s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió.

Veure la notícia a l’OTV a la carta.

Els alumnes de la Garrotxa reben aquests dies una circular com aquesta. El Consell Comarcal fa arribar aquesta informació a tots els centres escolars perquè els seus estudiants coneguin els diferents tipus d’ajuts i serveis que poden sol·licitar de cara al curs que ve. Es tracta de les ajudes per desplaçaments, transport i menjador escolar de cara al curs 2012-2013. De cara al proper curs, i per primera vegada, les famílies usuàries del transport no obligatori hauran d’assumir una part del cost d’aquest servei. Per a més informació o per aclarir dubtes, cal posar-se en contacte amb el Servei d’Eduació del Consell Comarcal del a Garrotxa al 972 27 49 98.

Deixa un comentari