Les obres de la nova escola de Sant Roc d’Olot arriben al final

escola_sant_roc_olot

escola_sant_roc_olotPel proper curs escolar Olot estrenarà dues noves escoles; la del Morrot i la de Sant Roc. Aquesta última es troba ja en la última fase de les obres i, fins i tot, alguns alumnes ja utilitzen part de les noves instal·lacions. Durant els últims dos anys els alumnes de l’Escola de Sant Roc s’han traslladat en barracons per fer-hi les classes. Vint-i-quatre mesos convivint amb les obres just a l’altre banda d’aquestes parets prefabricades. I és que s’ha aprofitat el mateix emplaçament de l’antic centre educatiu. En aquests espais hi ha els més menuts de l’escola. Els colors de les manualitats, penjades per les parets, decoren aquest espai i recorden que és simplement una situació provisional. A molt pocs metres hi trobem el nou edifici.

Veure la notícia a l’OTV a la carta.

Alguns alumnes ja han pogut estrenar part de les noves instal·lacions. Les obres del nou centre de l’escola de Sant Roc han tingut un cost aproximat de set milions d’euros i permetrà deixar enrere la situació, precària, de l’antic edifici, una estructura en molt mal estat que presentava deficiències importants. D’allò no s’ha pogut aprofitar pràcticament res i s’ha donat pas a les noves aules. Entre les novetats hi ha la biblioteca. Els professors la mostren amb satisfacció i és que feia cinc anys que no podien disposar-ne d’una. Poc a poc els llibres van ocupant tots els racons, inclòs l’espai de lectura. L’aula d’informàtica, totalment equipada, evidencia una nova etapa per l’escola de Sant Roc d’Olot. Els alumnes comencen a tancar la porta al passat per obrir-ne una altre a partir del setembre…