Sant Joan les ‘Flors’

sant_joan_en_flor

sant_joan_en_florLes flors són les protagonistes de la primavera, i Sant Joan les converteix en les protagonistes dels seus carrers amb la celebració de la novena edició del Sant Joan en flor, que tindrà lloc aquest cap de setmana. El principal canvi es troba en una de les seus, per les obres que s’estan fent al monestir romànic del municipi. El seu lloc l’ocupa ara l’antiga fàbrica de paper del Molí Fondo.

Veure la notícia a l’OTV a la carta.

Les places i carrers de Sant Joan les Fonts mostraran, aquest cap de setmana, tota l’esplendor de la primavera. I és que arriba una nova edició del Sant Joan en flor, que es celebra per novena vegada al municipi. Dissabte al matí, les persones involucrades en l’exposició de les flors prepararan els diferents muntatges. A partir de les quatre de la tarda es donarà el tret de sortida oficial a l’exposició. Al voltant del Sant Joan en flor s’organitzen diferents activitats, com un concurs de fotografia. Les imatges capturades es poden presentar a turismesantjoan@hotmail.com, i l’escollida serà la portada de l’any que ve del programa d’activitats del certamen.

Al Molí Fondo també s’hi podrà veure una exposició de Bonsais de l’Associació d’Amics del Bonsai que també han preparat tallers de demostració de modelatge d’aquest arbre. A més, l’Associació de Comerciants organitza un concurs floral. Al Castell de Juvinyà, una altre de les seus, s’hi podrà veure, a part dels muntatges, l’exposició “Arbres amb història”, cedida pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per l’ocasió. I a l’Escola de Belles Arts, el visitant hi trobarà també instal·lacions dels alumnes de l’escola i una mostra de patchwork. El monestir romànic, can Cantra, l’Escola de Belles Arts, el pont medieval, el castell medieval Estada Juvinyà i el camí que els uneix, canvien de color.

Deixa un comentari