El CB Garrotxa juga les semifinals de la Copa Catalunya contra el Manresa

basquet_santjoanenc

basquet_santjoanencEl Club Bàsquet Garrotxa intentarà culminar, aquest cap de setmana, una gran temporada on han guanyat la lliga i han aconseguit el segon ascens consecutiu de categoria. I és que el pavelló de Sant Joan les Fonts acull dissabte el partit d’anada de les semifinals de la Copa Catalunya contra la Salle de Manresa, un matx que es disputarà a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

El Club Bàsquet Garrotxa viu una època triomfant. Des que Xevi Sala va passar a ser l’entrenador de l’equip sènior, el club garrotxí ha aconseguit dos ascensos consecutius. Aquesta temporada el club de Sant Joan ha aixafat als seus rivals, arribant a guanyar fins a quinze partits consecutius, una volta sencera sense perdre; unes victòries que l’han permès assolir el campionat del grup 1 de segona catalana. Les claus de l’èxit, per a Sala, són diverses. Ara, el Garrotxa s’ha guanyat el dret de participar en les eliminatòries de la Copa Catalunya, un campionat on hi participen els campions dels quatre grups catalans de segona. El club li ha tocat enfrontar-se contra la Salle de Manresa. Les semifinals de la Copa Catalunya comencen aquest dissabte, al pavelló de Sant Joan les Fonts a partir de dos quarts de sis de la tarda.