L’artista Joanmiquel Font amplia la seva projecció al món

joanmiquel_fontl

joanmiquel_fontlL’artista garrotxí Joanmiquel Font, un dels més prestigiosos que té la nostra comarca, acaba d’inaugurar una exposició a Irlanda. En concret a la Sol Art Gallery de Dublín, ubicada al número 8 de Dawson Street. La mostra està formada per obres de formats molt diferents i la temàtica és la que domina a la perfecció el pintor i que l’ha fet conegut: els paisatges volcànics. Color, gredes, moltes textures, pigments… són presents a les seves teles. A l’acte hi va ser present el director de la galeria, Martin Davis, que va explicar als assistents la tela que utilitza Joanmiquel Font i el significat de les obres. A partir d’ara les obres de l’artista garrotxí formaran part de la promoció que fa la galeria a nivell internacional, el ampliarà encara més la seva projecció arreu del món.