La primavera llueix a Sant Joan les Fonts

sant_joan_en_flor2

sant_joan_en_flor2Aquest cap de setmana ha tingut lloc la novena edició del Sant Joan en Flor, la festa de la primavera del municipi garrotxí. El mal temps va estar a punt de deslluir la festa, però els visitants no es van fer enrere i van tornar a omplir els carrers de Sant Joan per gaudir dels diferents muntatges florals.

Fes clic aquí per veure la notícia l’OTV a la carta.

El Sant Joan en flor va tornar a ser una de les cites més seguides de la primavera garrotxina. El municipi es va omplir de visitants que van voler veure en directe la seva transformació, gràcies a la instal·lació de diferents muntatges florals pels diferents racons del poble. Un dels espais més visitats, però, va ser l’antiga fàbrica paperera del Molí Fondo, un lloc recuperat per a l’ocasió. El Sant Joan en flor es va veure amenaçat per la mala situació climatològica, però la pluja no va esporuguir els visitants, que van gaudir d’allò més amb les diferents exposicions. Ara, però, cal esperar un any perquè els carrers de Sant Joan tornin a florir en la seva màxima expressió.