Pujol: “Catalunya no pot seguir sent el motor d’Espanya i Madrid seguir-nos enganyant”

jordi_pujol

jordi_pujolOlot va rebre divendres la visita de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol. L’expresident va ser convidat al Teatre Principal pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i comarca, on va dissertar sobre el futur del país centrant-se en una data història: el 2014, quan es commemoraran 300 anys de la derrota catalana a la guerra de successió. La conferència va tancar l’actual cicle de conferències del Patronat. Minuts abans, Pujol va ser a Olot Televisió, on va ser entrevistat pel director d’aquesta casa, Albert Brosa. L’expresident de la Generalitat va mostrar-se contundent a l’hora de dir que Catalunya no pot seguir essent el motor d’Espanya i que Madrid no pot seguir enganyant els catalans. L’entrevista s’emetrà dimecres al programa ‘Pros i contres’.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.