Tractaments de baix cost per persones que es troben sense feina

esttica_baix_cost

esttica_baix_costL’empresa de cosmètics ‘Selvert Thermal’ porta a terme des del mes de desembre una iniciativa de baix cost, que consisteix en un tractament a preu simbòlic, entre un i cinc euros, per a aquelles persones que es troben a l’atur. Degut a l’èxit obtingut, la companyia ha volgut repetir la iniciativa aquesta vegada de la mà del centre de bellesa Cristina d’Olot. La jornada es va desenvolupar dimecres, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, i anava adreçada exclusivament a aquelles senyores que es troben a l’atur perquè es puguessin realitzar un tractament hidratant exprés a 1 euro o complet a 5 euros.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

El tractament exprés estava composat de productes professionals d’alta gama de Selvert Thermal i incloïa neteja, exfoliació, mascareta i crema final amb massatge. El tractament complet consistia en un tractament facial hidratant especialment formulat per tenir cura d’aquelles pells que es mostren més deshidratades i que comencen a presentar els primers símptomes d’oxidació de les cèl·lules mare. Aquest últim tractament estava basat en la novedosa línia ‘Cell Vitale Hydratant de Selvert Thermal’.