Jordi Pujol és el convidat del ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió

jordi_pujol_otv

jordi_pujol_otvL’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, és el convidat del programa ‘Pros i contres‘ d’Olot Televisió d’avui. Després de dir que “Catalunya només té dos camins: la solidarització o la independència”, Pujol serà entrevistat pel director de la cadena, Albert Brosa. L’expresident reconeix que Catalunya i la resta d’Espanya passen pel pitjor moment i que “els ponts s’han trencant”. Jordi Pujol, qui fa uns anys defensava la cooperació entre comunitats autònomes per millorar l’autogovern, ara considera que el país només té la sortida cap al sobiranisme. És, doncs, un moment clau per conèixer el pensament del qui va ser durant 23 anys president del país. L’entrevista la podran veure en els horaris habituals, a les 14.30, 20.30, 22.30 i 00.30 i també a través de l’OTV a la carta.

Fes clic aquí per veure l’entrevista.

x