Pendents del desallotjament de ‘Cal Ganiveter’

pis_okupat_olot

pis_okupat_olotDilluns al matí, les persones que estan ocupant l’habitatge alliberat del Carrer dels Sastres número 32, propietat d’una entitat financera, van rebre el primer avís pel qual se sol·licita que algú passi per les dependències judicials d’Olot en el màxim de 3 dies hàbils. L’habitatge del Carrer dels Sastres, anomenat popularment “Cal Ganiveter”, va ser obert per un grup d’indignats el passat 19 de novembre amb l’objectiu de cedir-lo a aquelles persones i famílies que ho necessitessin. Durant aquests 6 mesos, membres dels indignats, veïns i persones que hi han anat a viure n’han realitzat una restauració.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Actualment, a l’habitatge, hi viuen 5 persones: Una parella i tres persones més. La majoria d’ells fa dos anys que van perdre la feina i han esgotat la prestació de l’atur. Per tal de tractar la sol·licitud judicial, ahir a la tarda hi va haver una assemblea urgent de les persones indignades. En aquesta assemblea es va decidir que demà a les 11 del matí, una persona anirà als Jutjats d’Olot per tal d’identificar-se com a persona que viu a l’habitatge. A partir d’aquí, s’obrirà el procés judicial, que podria acabar amb un ordre de desallotjament de les persones que estan ocupant l’habitatge.

 

x