Quatre detinguts per robar videojocs d’una botiga i assaltar un domicili a Olot

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 21 de maig passat a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) els presumptes autors d’un robatori amb força d’una botiga de joguines d’Olot. Els fets van passar el 4 de gener passat, quan dos homes es van emportar una trentena de videojocs de l’interior de l’establiment. Per altra banda, la policia també va detenir el 17 de maig passat dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força a un domicili de la capital de la Garrotxa, en el qual es van robar varis objectes com ara un telèfon mòbil. Tots tenien nombroses antecedents i van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i Badalona, que van ordenar la seva llibertat.

Els detinguts pel robatori a la botiga són Kolar M., de 29 anys, eslovè i domicili desconegut, i Miguel Àngel M.R., de 35 anys, veí del Prat de Llobregat i nacionalitat espanyola. Se’ls acusa d’haver robat d’una vitrina tancada de l’interior de l’establiment entre 20 i 30 videojocs. 

La investigació va centrar-se al Prat de Llobregat però finalment van ser detinguts el 21 de maig passat a l’Hospitalet. Tots dos tenien nombrosos antedecents i dos dies més tard van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que va ordenar la seva posada en llibertat.

Un robatori en un domicili d’Olot

Els Mossos també van tenir coneixement d’un robatori amb força a un domicili d’Olot el 14 de maig passat. Concretament, els lladres van forçar el bombí del pany i van robar una càmera de fotos, un telèfon mòbil i altres objectes de valor. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van descobrir que els lladres podrien residir a Badalona i la investigació es va centrar en aquesta localitat. El 17 de maig passat, es van detenir tres persones, dues de les quals com a autores d’aquest robatori amb força. Es tracta de Ionut Irinel A., de 30 anys i Vasile B.S., de 39 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona. 

Els detinguts, amb múltiples antecedents, van passar el 18 de maig passat a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, que va ordenar la seva posada en llibertat.

 

x