Àlex Terma i Òscar Rodríguez es tornaran a seure a la banqueta de l’Olot

alex_terma2

alex_terma2La Unió Esportiva Olot ja mou fils per tancar la plantilla del curs 2012-2013. De moment, l’Olot ja ha anunciat la continuïtat de l’equip tècnic que ha acabat la temporada: així, Àlex Terma segueix com a entrenador del primer equip, i Òscar Rodriguez manté la plaça de director esportiu del club. L’equip tècnic, però, no està tancat, i s’està estudiant la incorporació d’un preparador de porters.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

D’altra banda, durant aquesta setmana també s’ha anunciat la incorporació d’un jugador. Es tracta del davanter Carlos Martínez, que arriba procedent del Terrassa, i que aquesta temporada ha marcat 20 gols a Tercera Divisió. La directiva considera que el de Martínez és un fitxatge ambiciós que donarà un salt de qualitat a l’equip. Precisament, l’equip tècnic parlarà durant aquesta setmana amb tots els jugadors per aclarir la seva situació per a la propera temporada.

x