El Partytura i el DjTura s’obre a tothom

partytura

partyturaAquest any, el concurs musical Partytura i DjTura dóna l’oportunitat a tots els grups i dj’s que s’hi apuntin a tocar en directe durant la programació de les activitats d’estiu d’Olot, on un jurat decidirà quins grups podran arribar a la final, que es desenvolupa durant les Festes del Tura. Es vol solucionar així el problema dels darrers anys, on s’apuntaven més grups dels que podien entrar en programa de Festes i s’havia de fer un sorteig per decidir qui tocava i qui no.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Les Festes del Tura d’Olot acullen, des de fa pocs anys, els concursos musicals Partytura i DjTura, que busquen promocionar els músics locals. Els participants tocaven per les festes olotines, però hi havia un problema: s’apuntaven més grups i dj’s dels que es podien encabir dins el programa de festes. Ara aquest sorteig s’elimina, i es vol escollir als participants que entraran al programa de Festes del Tura d’una altra forma. Per a Josep Berga, regidor de cultura, es soluciona així un altre problema: la falta d’activitats destinades als joves en la programació de la Cua del Drac. Qui vulgui participar en aquest concurs, ha de presentar les seves dades a les oficines de l’Àrea de Joventut, a l’espai Núria, fins el 8 de juny. Els músics han de ser menors de 30 anys, i han de tenir un mínim del 75% de components de la Garrotxa. El guanyador del DJTura disposarà d’un val de 500 euros per a material de Dj, mentre que el vencedor del Partytura podrà actuar per les Festes de Santa Tecla de Tarragona, i rebrà una compensació de 1000 euros.

x