Suprimeixen dues línies de P3 i afecta a 22 famílies

pares_morrot

pares_morrotEn els últims dos dies, el departament d’Ensenyament ha comunicat que suprimirà dues línies de P3 a Olot, una a l’Escola Llar i una altra a l’escola del Morrot. Això vol dir que se suprimeix el lloc per a 50 alumnes de P3 en aquestes dues escoles, 25 alumnes per cada línia. Aquesta decisió arriba els últims dies del període de preinscripció. Si bé la mesura no afecta tant a l’escola Llar, un centre que ha tingut molt poca demanda d’alumnes que vulguin inscriure’s, sí que ha afectat a 22 famílies que havien preinscrit els seus fills al Morrot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

S’havia previst que l’escola, que aquest curs passarà a funcionar al nou edifici, ara en construcció, tindria capacitat per a dues línies. Però les aules per a la segona línia encara s’havien de construir, i el Departament d’Ensenyament ha decidit no construir-les i deixar l’escola amb capacitat per a un sol grup a cada curs. Els pares es queixen que ara els serà difícil trobar una escola prop de casa, quan el període de preinscripció ha arribat a la seva fi. Proposen que se suprimeixin les línies d’altres escoles amb menys demanda. També proposen que es torni a repetir a Olot el perióde de preinscripció perquè tots els pares de la ciutat escullin en ingualtat de condicions amb la nova situació. L’Ajuntament d’Olot els ha comunicat que la decisió del Departament d’Ensenyament és inamobible però que tindran tot el suport del consistori olotí.