Acord de col·laboració entre TV3 i les televisions locals de Catalunya

conveniTV3_XAL

conveniTV3_XALTelevisió de Catalunya i la Xarxa Audiovisual Local, de la qual en forma part Olot Televisió, han signat un acord de col•laboració que permetrà optimitzar recursos públics i enfortir el sector audiovisual en el seu conjunt. Les dues parts entenen que la cooperació és lògica i, en el context de crisi actual, és més necessària que mai. La capacitat de cobertura de la XAL, amb televisions locals establertes arreu del territori, i el potencial de recursos tecnològiques de TV3 fa que els dos mitjans puguin complementar-se amb un objectiu principal: vertebrar el territori oferint informació de qualitat proera als ciutadans. La cooperació es concreta en tres àmbits: els informatius, els esports i els programes d’informació castellera, tot i que deixa la porta oberta per futures col•laboracions.