Olot acollirà el ‘Dia Sàpiens’

sapiens

sapiensEl dissabte 2 de juny tindrà lloc a Olot el Dia Sàpiens. Una jornada ludicofestiva adreçada als lectors i seguidors de la revista de divulgació històrica Sàpiens d’arreu de Catalunya, així com a tots els olotins i olotines, en què es faran tot tipus d’activitats relacionades amb la història, la cultura, la gastronomia i el paisatge.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

En deu anys, la revista Sàpiens ha aconseguit situar-se com la més llegida en llengua catalana, i es calcula que arriba a uns 15.000 lectors. Per poder divulgar més la seva publicació, organitza el Dia Sàpiens, una jornada amb més d’una vintena d’activitats centrada en la història i la cultura. La 3a edició d’aquesta diada es celebrarà a Olot, després d’haver passat per l’Espluga de Francolí i Sant Cugat del Vallès. Entre les propostes, podem trobar visites gratuïtes als museus de la ciutat, algunes conferències sobre fets històrics que han succeït a la Garrotxa, com les carlinades, diversos tasts de cuina volcànica, gaudir d’un aperitiu durant l’arribada del ral·li Barcelona-Olot de diversos seat 600, o fins i tot passejades amb poni o poder gaudir d’un ascens amb globus per observar Olot amb vista d’ocell. Des de l’ajuntament d’Olot es destaca que aquesta diada pot acostar molta gent a la ciutat, i que és una bona oportunitat per donar a conèixer la Garrotxa als turistes, tant des d’un punt de vista actual com històric.

 

 

 

Deixa un comentari