Una quarantena d’empreses rebran ajudes del ‘Leader’

leader_adrinoc

leader_adrinoc40 empreses de la Garrotxa, l’Alt Empordà i la zona del Collsacabra rebran aquest any ajuts Leader. L’Associació ADRINOC ha proposat a la Generalitat l’aprovació dels projectes de millora d’aquestes indústries, que tindran un import total d’un milió i mig d’euros procedents del Programa de Desenvolupament Rural. Aquestes actuacions tindran un bon impacte en el territori, en un moment econòmic tan complex com l’actual.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

79 petites i mitjanes empreses beneficiàries d’ajuts Leader de Catalunya, Balears i Aragó van rebre aquest mes de març un reconeixement al procés d’implantació de polítiques de Responsabilitat Social que han portat a terme. Es tracta del projecte Gestió Sostenible Rural que promou la integració voluntària de polítiques de Responsabilitat Social a les empreses beneficiàries d’ajuts públics dels territoris rurals, com és el cas del Leader. L’última convocatòria d’aquests ajuts ha suposat l’aprovació per part d’Adrinoc dels projectes presentats per una  40ena d’empreses  de la Garrotxa, l’Alt Empordà i la zona del Collsacabra.

En aquesta convocatòria d’ajuts Leader, s’han presentat un total de 57 sol·licituds. Finalment, són 40 les empreses que rebran aquesta subvenció que les ha de fer més viables, responsables i sostenibles. Totes elles són d’iniciativa privada, ja que s’han prioritzat les ajudes destinades a les empreses enfront de l’Administració pública. A les anteriors convocatòries, un total de 28 empreses van obtenir  ajuts Leader per un import total de més d’1.300.000€, que va suposar una inversió de més de 3,7 milions d’euros en l’àmbit territorial d’ADRI-NOC.