Menja’t Olot d’una mossegada!

tapes

tapesDurant tot el mes de juny, la gent podrà menjar-se ‘Olot d’una mossegada’. Aquest és l’eslògan de la segona edició de la ruta de les tapes, que organitza l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Aquest any, la ruta compta amb 22 tapes diferents per anar degustant.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Mandonguilles farcides de poma amb calamar de pobre i piruleta de formatge. Branqueta de brie, pebrot escalivat, anxova i oliva. O tortell d’Olot amb formatge brie arrebossat. Aquestes son tres de les 22 tapes que es poden degustar si participes en la ruta de les tapes, que té lloc a Olot durant tot el mes de juny. Ja és la segona edició d’aquesta ruta, que organitza l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, i que ha ampliat l’oferta, ja que ha passat dels 16 bars participants als 22. Tot i que a Olot no hi ha molta tradició de tapes, un fet que la ruta pretén canviar, el que sí que hi ha és tradició associativa. Els bars creuen que la tapa és el complement perfecte per fer sortir la gent al carrer.

La gent que vulgui fer la ruta de les tapes pot aconseguir un passaport que es troba a cada un dels bars participants. En aquesta tarja es van segellant les tapes que es consumeixen, per tal de poder entrar en el sorteig de diversos premis com un àpat per a dues persones al restaurant les Cols. A més, la ruta de les tapes ha presentat el concurs fotogràfic nyam, on la foto més divertida de les participants guanyarà fins a set esmorzars gratuïts. D’altra banda, qui vulgui aprendre a fer tapes pot assistir al curs que es farà durant el transcurs de l’Open Santi Silvas, a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Deixa un comentari