Transaero Airlines torna a connectar Girona amb Moscou a partir d’aquest cap de setmana

aeroport_girona1

aeroport_girona1La companyia Transaero Airlines tornarà a connectar l’aeroport de Girona amb Moscou a partir d’aquest cap de setmana. Tot i que en un principi s’havia parlat de dos vols setmanals d’anada i tornada, al final la companyia només n’oferirà un durant tota la temporada d’estiu, fins al 28 de setembre. Els primers passatgers aterraran demà a la nit a Vilobí d’Onyar (Selva) i, una hora més tard, l’avió s’enlairarà de tornada cap a l’aeroport de Moscou Domodeodovo. Transaero, la segona companyia en trànsit de passatgers a Rússia, va començar a operar l’estiu de l’any passat des de Girona. Aleshores, també hi feia un vol setmanal que, si bé no era xàrter, sí que anava molt lligat a un majorista de viatges.

Transaero Airlines va aterrar per primer cop a Vilobí d’Onyar a principis del juny del 2011. La companyia feia un vol setmanal, que es va acabar el 30 de setembre, i que si bé no era xàrter, sí que anava molt lligat a un majorista de viatges. 

Ara, després del parèntesi d’hivern, l’aerolínia tornarà a connectar l’aeroport de Girona amb el de Moscou Domodeodovo. Tot i que en un principi s’havia parlat que la represa de les operacions seria a la primavera, i que es farien dos vols setmanals, al final tot queda com l’any passat.

És a dir, que les operacions de l’aerolínia russa es faran durant la temporada d’estiu i amb un vol setmanal d’anada i tornada. El primer avió aterrarà demà a dos quarts de dotze de la nit a Vilobí d’Onyar i, una hora més tard, tornarà a enlairar-se de tornada cap a l’aeroport de Moscou Domodeodovo. 

A partir d’aquí, i fins al 28 de setembre, Transaero Airlines oferirà una freqüència setmanal (les nits de divendres a dissabte). La represa de les operacions de la companyia, la segona en trànsit de passatgers a Rússia, suposa tornar a connectar l’aeroport de Girona amb un dels mercats emissors de turistes més atraients per a la Costa Brava.