El CPA Olot homenatja a Olot Televisió amb el IX Memorial Monsita Casadellà i Figueras

premi_cpa_olot

premi_cpa_olotEl Club Patinatge Artístic Olot va celebrar, ahir, el 27 festival de patinatge artístic, el que representa la recta final del curs. En les dues sessions que es van celebrar, a les sis de la tarda i a les deu del vespre, no hi va quedar cap cadira buida. I és que el patinatge segueix movent masses a la Garrotxa. Durant més de dues hores es va oferir un autèntic espectacle de patinatge artístíc, amb l’exhibició de tots els grups que formen el CPA Olot, a més de la participació de grups d’Itàlia i Portugal. Tot va començar amb la tradicional ‘marxa del club’, que obre la porta a totes les coreografies que han preparat durant la temporada. També hi va haver el moment pel record a Monsita Casadellà, qui va ser artífex de l’entitat que avui dia porta el nom d’Olot a tot el món. Enguany el IX Memorial Monsita Casadellà i Figueras es va entregar a Olot Televisió. La junta directiva del club ha volgut homenatjar així a la ‘Televisió de la Garrotxa’ “pel tracte rebut, per l’actitud sempre atenta i amatent als esforços per superar-nos en cada campionat, per la incasable voluntat de donar a conèixer el món del patinatge i cercar nous formats i propostes per fer-lo més visible i estimat”. Abans de l’entrega del guardó, una escultura feta per Rosa Serra expressament per la ocasió, es va projectar un vídeo amb imatges dels programes d’Olot Televisió que han parlat del club i, també, l’espot promocional d’aquest 2012 de la cadena, protagonitzat per les patinadores. Podeu veure l’espot fent clic aquí.