La Garrotxa torna a estar en alerta per la possibilitat de fortes pluges aquest diumenge

olot_tempesta_juny

olot_tempesta_junyLa Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha emès una prealerta de l’Inuncat davant la previsió de fortes tempestes aquest diumenge arreu de Catalunya. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), un front de xàfecs escombrarà a partir d’aquesta matinada el país d’oest a est i podrà deixar més de 20 litres en 30 minuts, localment amb calamarsa i vent ratxejat. Segons les previsions meteorològiques es veuran afectades totes les demarcacions, menys Tarragona i la costa de Barcelona. La probabilitat màxima de tempestes es donarà entre les dues de la tarda i les vuit del vespre de diumenge, especialment a la Catalunya Central i les comarques gironines: Berguedà, Bages, Osona, Ripollès, Selva i Garrotxa.