La Guardiola, nou espai per l’oci nocturn d’Olot

la_guardiola

la_guardiolaOlot posa al dia la seva oferta d’oci nocturn estiuenca d’acord amb la tradició d’altres ciutats catalanes i instal·larà un envelat amb ball, música i consumició, als terrenys de la Guardiola, a tocar del nou hospital comarcal. La iniciativa pretén retenir els joves de la Garrotxa amb una oferta d’oci nocturn atractiva durant l’estiu, a l’hora que pot atraure gent de fora que vulguin gaudir de la festa als nous envelats d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Aquests són els terrenys de la futura zona d’activitats econòmiques de la Guradiola, molt a prop de la construcció del nou hospital comarcal. Aquests són els terrenys que l’Ajuntament d’Olot ha escollit per instal·lar, per primera vegada a la ciutat, un envelat amb música, consumició i activitats nocturnes, com tradicionalment fan altres ciutats catalanes quan arriba l’estiu. Per ubicar aquest envelat, han escollit el punt d’aquests terrenys més allunyat dels habitatges de la zona per evitar molèsties als veïns. L’envelat d’estiu s’obrirà al públic la nit de Sant Joan i funcionarà fins la celebració de les Festes del Tura, al setembre. L’Ajuntament d’Olot ha obert un concurs públic per a la concessió d’aquest envelat. S’adjudicarà a una sola empresa, tot i que el consistori espera que la nova concessionària obri l’espai a més empreses de l’oci que vulguin prendre part de la iniciativa.

Si la iniciativa funciona, l’Ajuntament li donarà continuïtat els propers anys en una altra ubicació, ja que de cares a l’estiu vinent es preveu que el nou hospital ja estigui en funcionament. Amgb aquesta iniciativa, el consistori olotí pretén evitar que els joves garrotxins agafin el cotxe per gaudir de la festa a les nits durant l’estiu. També espera atraure fins nou públic disposat a gaudir de l’oci nocturn a la ciutat.

Deixa un comentari