Seixanta botigues obriran les portes pel Shopping Night

shopping_night

shopping_nightTorna una nova edició de l’Olot Shopping Night. El proper 16 de juny, una seixantena de botigues mantindran aixecada la seva persiana per continuar venent fins a les 12 de la nit. Tot acompanyat de diversos actes festius i sorteigs per incentivar que la gent surti a comprar per Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

La primera experiència del The Shopping Night, la nit de portes obertes als comerços, va ser molt positiva. Així ho afirma l’Associació de Comerciants, l’entitat que organitza aquesta nit de compres i festa pel centre de la ciutat. La intenció de l’ACO és establir aquesta activitat en el calendari, perquè creuen que aporta prestigi al comerç de la ciutat malgrat que el volum de vendes no sigui significatiu.

La Shopping Night començarà oficialment a les nou de la nit des de la Plaça Rector Ferrer, de la mà de la cantant Clara Sànchez Castro, lloc on també actuarà el Duo Harmony. Un altre espai on es desenvoluparan activitats és la Plaça Major, on hi haurà una exhibició de tennis en cadira de rodes. Els clients que comprin en un mínim de tres botigues diferents podran participar en dos sorteigs, i se’ls obsequiarà amb una ampolla de cava. A més, la nit es completarà amb degustacions, tallers o cercaviles, sense tenir en compte la novetat d’enguany, que és que els mateixos comerciants poden fer activitats per atraure més gent a les seves botigues.

Una seixantena de comerços participaran d’una nit olotina diferent.

 

x