La gran passarel·la de moda de la Garrotxa

moda_confeccio_2011

moda_confeccio_2011Aquest divendres a les 9 del vespre tindrà lloc a la Sala Torín d’Olot la 23ena desfilada del departament de Disseny i Moda de l’Institut  La Garrotxa d´Olot. Les alumnes  del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda presentaran les creacions que  han realitzat al llarg d´aquest curs, fruit del seu esforç. De la seva banda, les alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior de Patronatge i Moda mostraran les col.leccions que  han dissenyat i creat especialment per aquesta desfilada. El preu de l’entrada és popular. El professorat dels dos cicles esperen l’assistència a l´acte dels garrotxins i les garrotxines per poder gaudir de les creacions de les estudiants i valorar el seu treball dins del món de la moda.