Absolen l’alcalde i la secretària de Castellfollit de la Roca de falsificar un certificat per cobrar una subvenció

moises_coromina_judici

moises_coromina_judiciACN.- El Jutjat Penal número 2 de Girona ha absolt l’alcalde de Castellfollit de la Roca, Moisès Coromina (CiU), i la secretària, Anna Maria Serra, acusats d’haver falsificat un certificat per cobrar una subvenció per construir el nou ajuntament. La sentència considera que tant l’alcalde com la secretària van actuar “amb transparència” durant tot el procés i que, com a molt, van cometre una “irregularitat administrativa”. En el certificat, van acreditar que “disposaven en ferm” dels terrenys per construir el nou equipament quan l’expedient d’expropiació forçosa encara no estava resolt. Segons la sentència, no hi va haver intenció de falsificar cap document, només a un error de comprensió.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari