Jennifer Pareja, la primera dona que és ‘Premi Garrotxina de l’Any’

Garrotx_de_lAny_2011

Garrotx_de_lAny_2011Divendres es van entregar els Premis Garrotxí de l’Any, un certamen que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot des de fa set anys. Enguany la Garrotxina de l’Any ha estat la waterpolista Jennifer Pareja per la seva excel·lent trajectòria esportiva i per la seva projecció internacional. Aquest any, i per primera vegada, els finalistes al guardó han estat apadrinades per persones destacades de la seva professió. El padrí de la guanyadora, Jennifer Pareja, va ser el nedador olotí Pere Balcells. El de Toti Toronell va ser, de la seva banda, el pallasso català Marcel Gros. Finalment, l’encarregada de donar suport al músic, compositor i director d’orquestra Marcel Sabaté, va ser la cantant Nina.

Fes clic aquí per veure el vídeo de la Jennifer Pareja.

Fes clic aquí per veure el vídeo de la resta de premiats.

Fes clic aquí per veure el vídeo dels Ministrers de l’Escola de Música.

El premi a la ‘Millor Iniciativa Social’ va recaure en la Unió Esportiva Olot. Masoliver Grup va emportar-se el premi a la ‘Millor Iniciativa Empresarial’, i el restaurant Ca l’Enric va guanyar el reconeixement a la ‘Millor Iniciativa Promocional’. Aquest any, el premi a la ‘Trajectòria Personal’ ha estat per a Lluís Balcells, per la seva implicació a les entitats esportives, culturals i socials d’Olot i de la comarca al llarg de tota la seva vida. La Nit del Garrotxí de l’Any va ser novament una gran gala centrada en el reconeixement a les persones, empreses i entitats que han destacat i que han contribuït a la projecció de la comarca.

Deixa un comentari