La cultura gironina, a favor de Càritas

ramon_barnera

ramon_barneraLa cultura gironina aposta per l’ajuda a les persones que es troben en una situació vulnerable. Per això s’acaba de signar a Girona un nou conveni per ajudar amb l’atenció que dóna Càritas. La presentació ha anat a càrrec de l’olotí Ramon Barnera, que està al capdavant de Càritas Diocesana de Girona.

Els festivals més importants de comarques gironines uneixen esforços i col·laboraran amb Càritas Diocesana de Girona. Aquest matí s’ha signat el conveni que per primera vegada es posa en marxa a Girona, amb la intenció que tingui continuïtat i, fins i tot, queda obert a daltres empreses que volguessin entrar a formar-ne part.

Els 6 festivals gironins que col·labores són El de Cap Roig, el Temporada Alta, el de Cinema de Girona, Porta Ferrada, Peralada i el FITAG. El que es recapti amb les actuacions que programen, anirà destinat a ajudar a les persones en situació més vulnerable que Càritas dóna servei. Aquestes són les guardioles on es poden fer els donatius, dissenyades per Domènech Fita i Molat