Olot premia els Joves Brillants del 2012

joves_brillants

joves_brillantsOlot ha distingit els primers Joves Brillants, va ser dissabte durant l’acte de lliurament de la primera edició d’aquests premis, promoguts per l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç d’estudiants de 4t d’ESO en l’àmbit escolar, valorant l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat. El premi és una estada de cinc dies, el proper mes d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus, a les Planes de Son, al Pallars Sobirà. En aquesta edició s’han premiat alumnes dels tres instituts d’Olot, el Montsacopa, el Bosc de la Coma i La Garrotxa; i les escoles Cor de Maria i Escola Pia.

La candidatures s’han valorat tenint en compte l’expedient acadèmic dels tres primers cursos d’ESO i els dos primers trimestres de quarts, un informe de l’alumne emès pel centre educatiu on estudia i un escrit de presentació de l’optant que recollia informació com les aficions, inquietuds, reconeixements aconseguits anteriorment o la implicació a la comunitat. En aquesta primera edició de 2012, els distingits van ser Berta Alcalde (Bosc de la Coma), Dani Chen (Cor de Maria), Adrià Herrero (La Garrotxa), Ariadna Iglesias (Montsacopa), Helena López (Montsacopa), Carla Martín (Cor de Maria), Jaume Mora (Bosc de la Coma), Cristina Pujol (Bosc de la Coma), Francesc Sagristà (Escola Pia), Júlia Sala (Escola Pia) i Laia Soler (Montsacopa). A més del premi de l’estada, els Joves Brillants d’aquest 2012 van signar el Llibre Jove d’Honor de la Ciutat i es van fer una imatge conjunta com a record de la jornada. L’acte, que va comptar amb la regidora d’Ensenyament Núria Fité, va tancar-lo l’alcalde Josep M. Corominas, que en el seu parlament va subratllar «la necessitat de què tots plegats siguem capaços d’aportar el millor de nosaltres mateixos a la ciutat, i de comptar-hi a l’hora de tirar endavant petits i grans projectes».

 

Deixa un comentari