Els alumnes de l’EME actuen al Teatre Principal

eme

EMEEls alumnes de teatre de l’Escola Municipal d’Espressió d’Olot ja han acabat el curs i aquests dies han representat les obres que han treballat aquests mesos davant dels pares i familiars. Els alumnes del grup més gran van demostrar el que han après en el camp de la interpretació ni més ni menys que a l’escenari del Teatre Principal d’Olot. No era la primera vegada que representaven l’obra davant del públic; ¡els joves actors també han actuat fora de la ciutat. La seva professora està molt satisfeta del treball que han realitzat. Fa poc que s’han obert les inscripcions per a un nou curs a l’Escola Municipal d’Expressió. Hi ha temps fins aquest divendres 15 de juny.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

 

Deixa un comentari