Joan Soler, ambaixador d’Olot al món

joan_soler_embaixador_olot

joan_soler_embaixador_olotEl missioner olotí Joan Soler s’ha convertit en el primer ambaixador d’Olot al món. Soler, que desenvolupa la seva tasca al Togo, és la primera persona que forma part del consell d’olotins que opinaran sobre aspectes de la ciutat a distància. Aquesta és una eina que intenta potenciar l’equip de govern com un dels punts del seu programa de participació ciutadana.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Joan Soler és un missioner olotí que fa tres anys que fa de capellà a Dapaong, una ciutat de 60.000 habitants situada al Togo, a l’Àfrica Subsahariana. Ara Soler es troba a Olot per assumptes personals, i l’Ajuntament d’Olot ha aprofitat aquesta avinentesa per convertir-lo en el primer ambaixador de la ciutat al món. Aquest consell d’olotins repartits pel món opinaran sobre diversos aspectes de la ciutat a distància, a través d’un xat privat on l’equip de govern els plantejarà temes per conèixer la repercussió de la ciutat a l’estranger i perquè donin la seva visió sobre les problemàtiques d’Olot. La creació del Consell d’Ambaixadors d’Olot forma part d’un dels punts del pla de l’equip de govern en participació ciutadana.

Deixa un comentari