L’Ajuntament d’Olot no pot assumir els 180 mil euros que costa l’escultura de la Maternitat

maternitat

maternitatL’Ajuntament d’Olot no té recursos per a comprar l’escultura de la Maternitat, de Josep Clarà. El regidor de cultura Josep Berga ho va afirmar ahir en relació amb la notícia apareguda al diari El Punt Avui, arran de la petició que l’associació Ecofòrum va fer al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al mateix ajuntament perquè comprés l’obra i la diposités al Museu Comarcal de la Garrotxa. A Olot hi ha una reproducció en bronze d’aquesta obra, situada a la Plaça Clarà. La original era propietat de Joan Millet, germà de l’expresident processat del Palau de la Música, i ara es troba en venda en una galeria barcelonina, que en demana 180.000 euros.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.