Ordenen diaca permanent el cap de la policia local d’Olot, Ignasi López Clevillé

ignasi_lopez_diaca

ignasi_lopez_diacaA partir d’aquest diumenge, el cap de la policia local d’Olot, Ignasi López Clevillé, compaginarà les seves tasques de professió al cos de policia amb una nova vessant religiosa. Més de 300 persones, entre amics i familiars, s’han apropat fins a la Catedral de Girona per veure com el bisbe, Francesc Pardo, ortorgava a López el títol religiós de diaca permanent. “Estic molt content, he estudiat molt i m’he preparat per aquest dia”, ha destacat. A partir d’ara podrà batejar, presidir casaments i enterraments, dirigir activitats de la catequesi i realitzar part de la consagració. Fins ara López ja havia realitzat celebracions religioses a la Cellera de Ter i Osor, entre d’altres poblacions.

Fes clic aqui per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari