Els Bombers rescaten una excursionista que s’havia trencat el turmell a Bracons

Els Bombers de la Generalitat han fet sis rescats de muntanya durant aquest diumenge, cap d’ells de gravetat. Els rescats s’han produït a Alt Àneu (Pallars Sobirà), on una dona s’ha trencat els lligaments del turmell; al coll de Bracons (Garrotxa), on una excursionista s’ha trencat el turmell i a Montferrer i Castellbó (Alt Urgell) un ciclista ha caigut mentre feia una travessa per Bellestar i s’ha trencat la clavícula. D’altra banda, una dona ha patit una luxació de turmell prop del santuari de Queralt (Berguedà) i una altra ha caigut per un forat de més de dos metres als afores de Ripoll. Per últim, una noia ha hagut de ser rescatada després de quedar-se atrapada en un camí a Montserrat.

El rescat del Coll de Bracons ha passat poc després de les dotze del migdia, els Bombers de la Generalitat han estat requerits per fer un altre rescat, en aquest cas, d’una excursionista que s’havia trencat el turmell mentre baixava des del coll de Bracons. Membres del GRAE han arribat fins al lloc on hi havia la dona, Rosario S.M., de 63 anys, i després d’immobilitzar-la, l’han conduït fins a una clariana on l’helicòpter ha pogut fer un gruatge, carregar-la i posteriorment dur-la fins a Joanetes, on una ambulància de retén ja l’esperava per evacuar-la després a l’Hospital de Campdevànol.

Deixa un comentari