El càmpings esperen una bona ocupació per aquest estiu

camping

campingLes reserves d’última hora no ajuden a fer pronòstics, però el turisme a la Garrotxa espera una bona ocupació per a aquest estiu. La crisi fa que els turistes estrangers no arribin en el mateix número que l’any passat, tot i que el sector, a Girona, espera que la majoria del turisme familiar estranger repeteixi aquest estiu. La crisi també fa que els turistes catalans no marxin i, per tant, facin turisme al país. Les estades a la nit cada cop es fan per menys dies però l’equilibri entre turisme estranger i turisme català pot portar bons resultats aquest estiu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Així ho esperen els càmpings de la Garrotxa i, per extensió, els gironins, que en els últims mesos han registrat un dels majors nombres de pernoctacions, i a l’abril, van aconseguir el màxim de pernoctacions de tot l’Estat espanyol. Olot Televisió ha visitat un dels càmpings de la Garrotxa, el càmping ecològic Lava. Els seus responsables esperen que la integració de les instal·lacions enmig de la natura i la seva situació estratègica a Catalunya, a una hora del mar i de la muntanya, els ajudi a ser vistos com un dels destins més atractius per als mesos d’estiu que arriben.