Els agents rurals obliguen a suspendre l’acció ‘Veles al cel’ de demà a la nit

globus_llum_besalu

globus_llum_besalu

Els agents rurals han obligat a l’Ajuntament de Besalú suspendre l’acció ‘Veles al cel’ que estava prevista per demà a la nit i que consistir en enlairar un centenar de globus amb la flama del Canigó. Segons els agents, les condicions meteorològiques no són favorables per desenvolupar l’activitat, que podria provocar un incendi forestal en un moment de màxim risc. És per tot això que el consistori besaluenc ha anunciat que l’acte s’aplaça pel setembre. De totes maneres des de l’Oficina de Turisme de Besalú confirmen que la flama del Canigó arribarà igualment al municipi i que s’encendrà una foguera. Així mateix, les persones que havien adquirit un globus el mantindran per la propera vegada.