Argelaguer promociona uns terrenys perquè els joves es quedin a viure al poble

argelaguer_can_jan

argelaguer_can_janArgelaguer vol construir en uns terrenys del sector de Can Jan sis habitatges destinats, preferentment, a parelles joves que formen o volen formar una família. La promoció és ambiciosa, i és per això que volen trobar compradors abans d’iniciar la construcció. Aquests dies estan informant de la promoció a possibles persones interessades. L’operació engegada per l’Ajuntament d’Argelaguer, però, va més enllà de la promoció d’aquests sis habitatges. Amb la seva venda, el consistori espera cobrir el deute que té amb la urbanització de Can Jan i acabar-la definitivament. Un cop acabada, l’Ajuntament espera atraure promocions de nous habitatges, i atraure fins al sector noves famílies que garantitzin el futur del poble.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Divendres, l’Ajuntament d’Argelaguer va organitzar la primera conferencia per informar els ciutadans del poble i d’altres municipis de la Garrotxa de la promoció de sis nous habitatges al sector de Can Jan. Es construiran en aquests terrenys del sector de Can Jan, molt a prop del pavelló d’esports, l’Ajuntament i l’escola municipal. En eficiència energètica, aquests habitatges tenen la màxima qualificació. Fins i tot es planteja la possibilitat de construir una caldera de biomassa comuna per a tots els habitatges.

Encara hi ha temps per adreçar-se a l’Ajuntament i informar-se sobre la promoció. De cares a l’assignació dels habitatges, el consistori d’Argelaguer prioritzarà aquelles parelles joves que vulguin formar una família o que ja tinguin fills petits. L’objectiu és garantir el futur poblacional del municipi.

Amb la venda d’aquests habitages, l’Ajuntament d’Argelaguer espera recollir els beneficis necessaris per acomplir el seu compromís amb el sector de Can Jan. La urbanització està pràcticament enllestida. Falta fer-hi les voreres i algun altre detall que s’habilitarà amb l’aportació de l’Ajuntament. L’objectiu de fer la urbanització torna a ser el d’atraure famílies joves fins el municipi.

L’Ajuntament espera trobar en poques setmanes les sis famílies interessades a iniciar una nova al poble. Si és així, la construcció d’aquests primers sis habitatges començarà en pocs mesos.