El jutge interroga a diversos testimonis relacionats amb la mort de la jove índia Manpreet Kaur

indis_jutjat_olot

indis_jutjat_olotEl cas de l’assassinat de la jove índia Manpreet Kaur segueix sense resolució. Avui el jutge d’Olot interroga a diversos testimonis relacionats amb el cas, entre els quals es troba un agent dels Mossos d’Esquadra expert en la cultura dels sikh. Aquest agent va redactar un informe on indica que tot l’entorn familiar del marit de la víctima i principal sospitós del crim, Ajit Sing, hauria planificat i executat l’assassinat de Kaur al considerar-la adúltera. També està previst que declarin aquests familiars, els membres del servei mèdic que va anar al lloc dels fets, i el cap dels forenses de Girona, per aclarir detalls de l’autòpsia de la víctima.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.