Les entitats i les empreses privades fan possible el programa ‘Viu l’estiu a Sant Feliu’

musica_anys_60

musica_anys_60L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha presentat el seu programa d’actes d’estiu, el ‘Viu l’estiu a Sant Feliu’. Un programa que compta amb gairebé 40 activitats, i que l’equip de govern qualifica de ‘model’ perquè les arques municipals només hi aportaran 5.000 dels 50.000 euros globals que podrien arribar a costar totes les activitats, gràcies a l’aportació d’entitats i empreses privades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Com a cada estiu, l’agenda de Sant Feliu de Pallerols s’omple oferint tot un programa d’activitats per viure un estiu a la fresca dels carrers i places del poble. Són gairebé quaranta esdeveniments, que s’han pogut programar gràcies a l’esforç d’entitats i empreses privades, que han sufragat bona part del cost dels actes. L’equip de govern convergent de Sant Feliu qualifica aquest programa de ‘model’, ja que només hi invertirà aproximadament un 10% del cost global dels actes, segons el mateix alcalde de Sant Feliu Joan Casas.

Entre els actes, destaca un cop més la Festa dels anys 60, que arriba a la sisena edició, amb la col·laboració de l’entitat olotina Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, FANS. Aquesta vegada, el grup estrella de la festa seran els Sírex, el primer grup sorgit del nou pop rock espanyol dels seixanta. Aquest concert tindrà lloc el 7 de juliol, a partir de les 8 del vespre. A més, l’Ajuntament també destaca la celebració de la Festa petita, l’1 d’agost, i el 14è Aplec de la Sardana, programat pel 29 de juliol. D’altra banda, també es presenta com a novetat la creació d’una agenda regular d’obres de teatre a Sant Feliu de Pallerols, que tindran lloc a la sala de Ca les Hermanes. Aquest dissabte 30 de juny hi ha una de les obres més destacades: Live, de la companyia X, Xuriguera Faixedas, excomponents de Teatre de Guerrilla.