El Consell Comarcal no canviarà la postura sobre la planta de triatge

calm_espona

calm_espona

Ahir al programa Pros i Contres, el vicepresident d’Acció Territorial de la Diputació de Girona i alcalde de la Vall d’en Bas, Miquel Calm, va demanar que el Consell Comarcal de la Garrotxa arribi a una solució amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca sobre on ha d’anar ubicada finalment la futura planta de triatge, si fora del polígon industrial com diu l’ens comarcal, o a dins del polígon, com defensa el consistori. El president del Consell Comarcal, Joan Espona, ha dit a Olot Televisió que la corporació ja ha passat un procés de negociació amb l’Ajuntament de Sant Jaume i que no canviarà la seva postura si no és que els ho demana el Govern de la Generalitat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari