Els farmacèutics afronten l’euro per recepta i el copagament

FRAME_FARMACIES

FRAME_FARMACIESEls farmacèutics es consideren afectats professionalment per l’aportació de l’euro per recepta que han de recaptar des d’ara als seus clients. També creuen que es veuran afectats pel copagament farmacèutic que entra en vigor aquest diumenge. Aquesta mesura estarà inclosa dins el Reial Decret Llei de mesures urgents que ha posat en marxa el Govern de Madrid per garantir la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut. En els dos casos, els farmacèutics consideren que se’ls aparta de l’objectiu principal de la seva feina, l’atenció a les persones, per desenvolupar tasques administratives que no haurien de fer. Olot Televisió va visitar ahir algunes de les farmàcies de la Garrotxa. Al matí van viure un caos en el sistema informàtic derivat de l’aplicació de l’euro per recepta que els va dificultar molt la seva feina.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

x