L’Ajuntament d’Olot adjudica a Mercadona el supermercat de la futura Plaça Mercat

frame_pl_mercat

frame_pl_mercatEs confirma la informació que ja els avançava Olot Televisió fa dies: la cadena Mercadona serà l’encarregada de gestionar el supermercat de la futura plaça Mercat. Ahir el ple de l’Ajuntament d’Olot va aprovar-ne l’adjudicació. La cadena de superfícies comercials valenciana ha guanyat per davant del supermercat Bonpreu, que també s’havia presentat al concurs. Mercadona farà una inversió inicial de 3 milions i mig d’euros i ostentarà l’adjudicació durant un període de 40 anys. L’adjudicació va ser aprovada per la majoria de grups municipals excepte el PSC, que va abstenir-se.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Ahir el ple de l’Ajuntament d’Olot adjudicava finalment el supermercat que tindrà la futura Plaça Mercat a la cadena de superfícies comercials Mercadona. La proposta d’adjudicació va ser aprovada per la majoria de grups municipals excepte del PSC, que va abstenir-se.

Ahir també va ser aprovat de manera definitiva el pla de viabilitat de la nova plaça mercat. L’equip de Govern ha admès una al·legació presentada pels placers de la Plaça Mercat que proposava crear una comunitat d’usuaris de les instal·lacions. Aquest punt va ser aprovat amb l’abstenció del PSC.

L’avantprojecte corresponent a la nova Plaça Mercat serà es portarà a aprovació en un proper ple que se celebrarà de forma extraordinària. Aquest avantprojecte preveu que la nova plaça costarà 8 milions d’euros, finançats per l’apostació inicial de Mercadona, a més d’un milió que aportaran els placers , 400 mil euros que aportarà l’Administració i els diners que es recaptin de l’explotació de l’aparcament

 

Deixa un comentari