El setembre es decidirà la ubicació de la planta de triatge

ferran_puig1

ferran_puig1El proper mes de setembre es decidirà la ubicació de la planta de triatge de la Garrotxa, que es construirà a Sant Jaume de Llierca. L’alcalde del municipi ha anunciat aquest migdia que d’aquí dos mesos hi haurà una reunió amb totes les parts implicades: Generalitat, Consell Comarcal i el mateix ajuntament per intentar arribar a un conscens.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

“El setembre hi haurà una reunió amb totes les parts implicades per arribar a un concens i decidir la ubicació de la planta de triatge”. Amb aquestes paraules, l’alcalde de Sant Jaume de Llierca ha anunciat el que podria ser el desenllaç per la ubicació de la planta de triatge de la Garrotxa. Ferran Puig s’ha mostrat esperançat que la Generalitat no acceptarà que la infraestructura es construeixi als terrenys de Can Coma, proposats pels Consell Comarcal. L’alcalde de Sant Jaume de Llierca ha volgut subratllar que el municipi accepta que s’hi construeixi la planta. Preguntat sobre fins a on estarà disposat a cedir en la negociació de l’espai, Ferran Puig ha dit que “ens limitarem a seguir la llei, i la llei diu que no es pot construir al costat si hi ha lloc al polígon industrial”.