Olot acollirà cursos d’ESADE

esade_olot

esade_olotOlot acollirà estudis d’Esade a partir del febrer del 2013. Per primera vegada a les comarques gironines, l’escola de negocis Esade organitzarà a la capital de la Garrotxa un programa de formació per a alts directius d’empreses que s’adaptarà a la realitat socioeconòmica del territori. Segons els responsables del curs, això ha estat possible gràcies a les complicitats que Esade ha trobat a la ciutat, tant a l’Ajuntament com a les empreses i les entitats privades. El curs està obert a directius gironins i d’Osona, i pretén posar de relleu les diferents eines o camins que l’empresa pot iniciar per millorar la seva situació, com la diversificació, la innovació o la internacionalització dels mercats.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

ESADE Business School, la cinquena escola de negocis del món, amb campus a Barcelona i Madrid, impartirà un curs únic i de referència per alts directius d’empreses. És la primera vegada que Esade porta un curs d’aquestes característiques a les comarques de Girona. El coordinador d’aquest curs, Carles Torrecilla, i el secretari general d’Esade, Francisco Longo, han coincidit a remarcar que si el curs es du a terme a Olot, és per la complicitat que han trobat a l’Ajuntament, a la FES i al Cercle Euram Garrotxa, i per la comunitat dinàmica i el conjunt d’empreses capdavanteres que hi ha a la comarca. El programa, obert a un grup d’entre 20 i 25 alumnes, consta de 15 sessions presencials que s’impartiran setmanalment a l’edifici de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, i també en alguns casos a través de plataformes telemàtiques a distància.

El curs compta amb el suport a la Garrotxa de l’agrupació d’empreses Euram Garrotxa. El seu president, Óscar Rodríguez, ha dit que el curs millorarà el prestigi i la competitivitat de la comarca. L’alcalde d’Olot i el cap de l’Area de Progrés Econòmic de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, han manifestat la satisfacció de poder apropar formació de 1a Divisió a empresaris de primer nivell de la Garrotxa i de les comarques veïnes.

Deixa un comentari