Els campus esportius donen vida al sector turístic

porters_campus

porters_campusLa setmana passada va tenir lloc a Olot el campus de Soloporteros.com, on hi van participar més de cinquanta joves porters de futbol vinguts de tot l’estat. No és l’únic campus esportiu que té lloc aquests dies a Olot, una via que per l’ajuntament ha d’aconseguir atraure turisme a la capital de la Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

L’empresa Soloporteros.com ha tornat a portar a Olot un dels seus vuit campus de porters que fa per a tot Espanya. Un campus que, segons els responsables de l’empresa, pot convertir-se en una tradició. I és que consideren que l’estat amb el que es troben les instal·lacions esportives a Olot és molt bo. Al campus d’aquest 2012 de soloporteros hi ha participat fins a 53 nens d’entre 9 i 16 anys. Uns esportistes procedents de diversos punts de l’estat.

L’Ajuntament d’Olot s’esforça en intentar portar esdeveniments esportius a la ciutat. Després del campus de porters, Olot acollirà dos campus més. La procedència dispersa dels participants als campus fa que aquesta sigui una via per aconseguir turisme per a la ciutat, ja sigui de forma directa, amb l’assistència dels esportistes, o de forma indirecta, gràcies al boca-orella entre els familiars dels alumnes que visiten la ciutat. Per tant, el turisme esportiu es veu com una bona forma d’aportar beneficis econòmics a Olot.

 

x